laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTNER BEDRIJFSKUNDIG ADVIESBUREAU IN NOORD NEDERLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
28845 11-03-2013 Dienstverlening Economische en organisatieadviesbureaus
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Gezocht zelfstandige partner.

Een succesvolle landelijke organisatie, met ruim veertig kantoren in Nederland en ruim 100 partners, op het gebied van bedrijfsadvies, financieeladvies en bedrijfsovername begeleiding wil vanwege de gekozen strategie en de kansen in de markt in noord/oost nederland sterk expanderen. Hiervoor bieden wij aan de mogelijkheid om als zelfstandige partner aan deze uitbouw mede gestalte te geven. Wij zijn specifiek op zoek naar kandidaten die ons komen versterken vanuit de vestiging in Zwolle, Meppel, Drachten en Hengelo. Daarnaast kunnen kantoren in Groningen, Friesland en Oost-Overijssel worden opgestart.

Wie zijn wij?
Ons kantoor begeleidt veel ondernemers bij het aankopen en verkopen van bedrijven of bedrijfsonderdelen. Maar ook is onze organisatie gespecialiseerd in het ondersteunen van ondernemers, het opstellen en implementeren van ondernemingsplannen, en financieringsrapporten voor kleine -, middelgrote - en grote (tot 200 medewerkers) ondernemingen.

Wie zoeken wij?
De gezochte kandidaten dienen een academisch of HBO niveau te hebben, met bijvoorbeeld een bedrijfskundige of financiële achtergrond. Zij moeten beschikken over ruime generalistische ervaring, commerciée capaciteiten, ondernemersmentaliteit, alsmede goed kunnen luisteren. Zij zijn verder analytisch, representatief, punctueel, open, eerlijk, doorzetters en hebben gevoel voor humor.

Graag komen wij in contact met serieuze kandidaten die zich herkennen in het geschetste profiel en als zelfstandig ondernemer binnen een bewezen formule aan de slag te willen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29