laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAFETARIA VEGHEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
28661 03-06-2009 Horeca en Recreatie Cafetaria`s
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 Eenmanszaak

omschrijving

Deze cafetaria is gevestigd in een wijk winkelcentrum. Veghel is direct gelegen aan de A50 tussen Eindhoven en Oss. Een plaats met circa 30.000 inwoners. Deze cafetaria is gevestigd naast een grote supermarkt en diverse speciaalzaken. Groot voordeel is de mogelijkheid om gratis te parkeren. Verder bestaat de wijk hoofdzakelijk uit ééngezinswoningen, huur, koop en appartementen. Tevens is op loopafstand een groot verzorgingshuis gevestigd. Ideale omstandigheden dus voor een echte “buurtcafetaria”. De huidige ondernemer exploiteert deze zaak al meer dan twintig jaar. Een cafetaria zoals men die kan verwachten in een woonwijk. Een assortiment bestaande uit snacks, frites en ijs.

Hoofdzakelijk afhalen, echter is er ook de mogelijkheid voor consumptie ter plaatse. Zes dagen geopend vanaf circa 12.00 uur tot circa 23.00 uur. In de bouwvakvakantie is de zaak gesloten. Wat direct opvalt is het ruime werkstation, bestaande uit een ijscounter, ruime vitrine en kleine bar. Achter de vitrine is de bijzonder ruime bakwand met diverse overige apparaten. Achter is een magazijn met een eigen ingang. De zaak is tevens voorzien van een toiletgroep. De omzet is goed en er zijn mogelijkheden voor uitbreiding. Zo is de onderneming niet ver gelegen van het industrieterrein, waar wellicht cateringkansen zouden kunnen liggen. Geen personele verplichtingen en / of leveranciersverplichtingen. De huur is circa € 800,- per maand ( geen woning).


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29