laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


NIEUW HOTEL-RESTAURANT MET APPARTEMENT IN FRANKRIJK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
28557 05-10-2008 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Locatie: Dit sfeervolle hotel is gebouwd en wordt verbouwd aan de doorgaande weg tussen Carcasonne en Perpignan, daarmee is de ligging uitermate gunstig. Deze weg wordt dagelijks door meer dan 10.000 auto`s gepasseerd en zorgt daarmee voor veel klandizie.

Perceel: De totale oppervlakte van het perceel is ongeveer 15 are.

Object: Het hotel telt straks zeven kamers, die volledig voldoen aan alle moderne eisen met betrekking tot brandveiligheid en isolatie. Elke kamer is uitgerust met bad of douche, toilet, wastafel, telefoon, WiFi internet en verwarming. Hiermee is het volledig ingericht om voor zowel de zakelijke als particuliere gast comfort te bieden.

Het restaurant is straks ook volledig nieuw en heeft een oppervlak van 70 m2, in het restaurant is een bar aanwezig. Het hotel heeft tevens een tabac, deze maakt onderdeel uit van de bar.
Aan de voorzijde (straatzijde) is een gedeeltelijk overdekt terras van maar liefst 200 m2.

Naast hotel bevindt zich een aangebouwde bungalow, deze zit niet bij de verkoop in, maar kan afzonderlijk aangekocht worden. Het is mogelijk om deze bungalow als woonhuis te gebruiken.

Bijzonderheden: In dit toeristische gebied van Frankrijk kent men eigenlijk twee seizoenen, mede door de gunstige ligging ten opzichte van de Pyreneeën en Andorra. Verder zijn de twee toeristische trekpleisters van de regio, Carcassonne en Perpignan, zeer goed te bereiken.

Vraagprijs € 875.000,-- k.k.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29