laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MAGAZINE OVER LEVEN, WONEN EN VERBLIJVEN IN FRANKRIJK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
28544 28-07-2009 Industrie Uitgeverijen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 € 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Ter overname wordt aangeboden de uitgave van een goed verzorgd en door de lezers zeer gewaardeerd magazine. Het blad is gericht op Nederlanders die geheel of gedeeltelijk in Frankrijk wonen en verblijven en geeft voorbeelden van emigratie, aankoop van een woning, sfeerbeschrijvingen, etc.. Aan het blad is een website gekoppeld met daarin aanbiedingen, een webshop, actueel nieuws uit Frankrijk, een advertentierubriek, etc.
Het blad verschijnt ruim een decennium en heeft een zeer stabiele oplage, een stabiel abonnementenbestand en stabiel aantal in losse verkoop. Het magazine verschijnt 8 maal per jaar. Gepland staan diverse acties in combinatie met diverse grote partijen in de automobielbranche, vakantiebranche, en reisbranche. Het blad realiseert jaarlijks een uitstekend financieel resultaat.
Het blad wordt te koop aangeboden omdat het na een herschikking van de aktiviteiten niet meer past in de vernieuwde portefeuille.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29