laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INSTALLATIEBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
28513 03-03-2011 Bouw Installatiebedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Aandelentransactie 5 - 10 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van elektrotechnische installaties in de woningbouw, de aanleg van installaties in bedrijfsgebouwen, alsmede het uitvoeren van renovaties en verbouwingen. Daarnaast worden tevens installaties voor telecommunicatiesystemen en telefooncentrales, antennes, kabelnetwerken voor data- en telecommunicatiesystemen, inbraakbeveiliging etc. aangelegd. Het installatiebedrijf heeft in 2010 een omzet van € 540.000,- behaald.

Het bedrijf is gevestigd in Midden-Brabant en heeft een zeer goede reputatie in diens regio. Er zijn vijf elektromonteurs werkzaam binnen de onderneming.

Het bedrijf is de ideale mogelijkheid voor een ervaren installateur, die graag op eigen benen wenst te staan en daarbij op een ‘rijdende trein’ wenst te springen. Daarnaast kan het bedrijf eveneens interessant zijn voor een strategische koper. Er is sprake van een aandelentransactie. Aangaande het aanwezige onroerend goed bestaat de mogelijkheid tot overname. Dit geniet de voorkeur.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29