laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WINKELS, BELEGGINSPANDEN, KANTOREN VOOR EINDBELEGGERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
28226 07-04-2008 Bedrijfsruimten Beleggingspand
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Wij zijn als commercieel vastgoed bedrijf gespecialiseerd in de aan of verkoop van verhuurde of leegstaande bedrijfspanden, woningen,winkels, kantoren etc.

Investeren in een verhuurd pand betekend direct profiteren door rendement op periodieke huurinkomsten. Bezit u een leegstaand pand dan kunnen wij bemiddelen bij het vinden van huurders.

Doordat wij dagelijks contact hebben met vele mensen in ons vakgebied zijn wij zeer goed bekend met mogelijke ontwikkelingslocaties voor projectontwikkeling en vroegtijdig op de hoogte van nieuw aanbod t.b.v. Uw vastgoedportefeuilles.

Op dit moment bestaat er een duidelijk toegenomen vraag van startende particuliere beleggers die alternatieven zoeken voor vermogensgroei nadat zij op de effectenbeurs teleurgesteld raakten. Eén van de beleggingsalternatieven is vastgoed, Wij kunnen ons goed verplaatsen in de overwegingen van een (startende) vastgoedbelegger en kunnen u dus goed adviseren.

Wij zijn een initiatief van een aantal vastgoedadviseurs. Doordat onze vastgoedadviseurs uit geheel Nederland komen treft u bij ons een breed aanbod


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29