laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTICIPATIE WE INSTALLATEUR WARMTEPOMPEN EN RENOVATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
28166 02-04-2008 Bouw Installatiebedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Aandelentransactie 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Meer dan € 5.000.000 € 300.000 - € 400.000 € 300.000 - € 400.000 B.V.

omschrijving

Relatie is succesvol ondernemer in WE installatiebranche. Aanbod betreft luchtbehandeling, koeling, GWE installaties, verwarming/airconditioning, beveiliging en IT. Ondernemer heeft 15 jaar ervaring in bouw en installatiebranche.

Focus van de onderneming is renovatieprojecten, stedelijke herontwikkelingsprojecten, nieuwbouw woningbouw en utiliteit . De geografische focus in ZW Nederland. Vestigingsplaats is Rotterdam.

Binnen de onderneming zullen (op korte termijn) worden uitgevoerd samenwerkingsprojecten met (a) ketelfabrikant voor renovatie van woningbouw in NL en B en (b) aannemerij grondwerken voor realisatie van warmtepompprojecten ZW Nederland. Inmiddels werd een team gevormd bestaande uit technisch, logistiek en IT management.

Onderneming positioneert zich als systeemaanbieder. Onderscheidende manier van werken is hoge mate van automatisering/IT, goede beheersing van logistiek, lage overhead en hoge mate van flexibiliteit.

Relatie maakt op ons een ter zake kundige en zeer ondernemende indruk.

Financiële projecties zijn uitstekend.

Gevraagd wordt een financiële partner met een inbreng van 300.000 te storten als aandelenkapitaal en/of te verstrekken als lening. Middelen zullen worden aangewend voor start- en groeivermogen.

Geboden wordt (a) een aandeel in de nieuwe vennootschap en (b) mogelijkheid om in een min/meer actieve rol te ondersteunen bij verdere ontwikkeling/acquisitie.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29