laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


EETCAFé IN ROTTERDAM CENTRUM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
28014 19-04-2010 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 Eenmanszaak

omschrijving

De Rotterdamse evenementen voor de deur.

Aan het verlengde van de Coolsingel ligt dit eetcafe, in de omgeving van de Witte de Withstraat. Momenteel is het vooral een cafe met als specialiteit een Roti-restaurant (ook thuisbezorgservice). Het beschikt in het cafe-gedeelte over een bar, diverse eet-tafeltjes en een lounge-hoek. Het bedrijf heeft ook een ruimte die momenteel alleen gebruikt wordt voor feesten, partijen en salsa-lessen tot ongeveer 80 personen, maar een eventuele nieuwe ondernemer zou hier een danszaal of partyzaal van kunnen maken. Deze zaal (van ongeveer 70 m2) heeft een eigen bar, w.c.-groep en in/uitgang. In de zomer zijn er veel evenementen voor de deur zoals de Zomer Carnaval, Marathon, Red Bull Airrace etc wat veel extra omzet met zich meebrengt. Beneden bevindt zich ook de keukenruimte. Zomers een terras van 16 zitplaatsen.

Dit is ideaal voor een ondernemer die met een nieuwe formule (bijvoorbeeld tapas-eetcafe) op een goede locatie van start wil gaan. Deze ondernemer heeft het voordeel van extra omzet van de evenementen voor de deur, van de verhuur van de beneden-zaal en natuurlijk de vaste klanten.

Aangesloten bij Just-eat.nl.

De huidige huur bedraagt € 2.200,--

Voor de juiste kandidaat is een ruime financiering of huurkoop een mogelijkheid.

MIH 2041
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29