laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KNUS AUTHENTIEK RESTAURANT IN HET ZUIDWESTEN VAN FRANKRIJK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
27831 06-08-2008 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Locatie:

Een prachtig restaurant gelegen ten oosten van Carcasonne. Het dorpje heeft een aantal voorzieningen, maar voor de grote inkopen ligt Narbonne op 15 km rijden.

In de directe omgeving ligt de `canal du Midi`, verschillende schitterende kastelen en kathedralen, de Montagne Noir en beroemde dorpen als Minerve, Lagrasse, Narbonne en Carcasonne. Vanuit Ginestas bent u binnen 25 km aan de kust en het dichtstbijzijnde skigebied ligt op 100 km rijden.

Object:

Omstreeks 1900 is het object gebouwd. Op de eerste verdieping kan een woonhuis worden gerealiseerd. Het restaurant bevindt zich in de schaduwrijke hoofdstraat, vol met eeuwenoude platanen. Aan de voorzijde ligt een ruim terras waar u heerlijk beschut kan zitten. Het restaurant is stijlvol ingericht, jaren 1920 stijl, aan de hand van de werken van Henri de Toulouse-Lautrec (1864-1901) en verkeert in goede staat van onderhoud. Er kunnen ongeveer 70 gasten zitten. In het midden is een podium waar gezellige optredens verzorgt kunnen worden. De keuken is ingericht en is voorzien van alle noodzakelijke apparatuuur waardoor het mogelijk is om onmiddellijk van start te gaan.

Bijzonderheden:

In dit gedeelte van Frankrijk heerst een middellands Zeeklimaat en schijnt de zon 300 dagen per jaar. Verder is het een van de meest opkomende wijngebieden van Frankrijk, waardoor er een enorme gevarieerd aanbod is in kwaliteitswijnen. Er is een uitstekende omzet en goed rendement te realiseren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29