laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


VILLA TE BAZAS IN DE REGIO GIRONDE/AQUITAINE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
27728 27-08-2008 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Deze villa geeft optimaal woongenot en ligt bovendien in een mooie omgeving, dicht bij de wijnvelden van de Sauternes, het historische plaatsje Bazas met haar fraaie kathedraal, een half uur van Bordeaux en anderhalf van Toulouse, desgewenst grotendeels via de autoroute.

De villa dateert uit de 19e eeuw en is met smaak gerenoveerd, waarbij vele oude elementen bewaard zijn gebleven, zoals deuren, muren en betegeling. Het is heerlijk toeven onder het grote overdekte terras, met de originele broodoven en de blik op het ruime zwembad (12 bij 6 m.). De tuin is zeer fraai aangelegd en wordt omgeven door mooie velden en bossages, die gezamelijk de meer dan twee ha. vormen. Privacy gegarandeerd!

De ruime wooonkamer is gezellig met haar grote open haard en mezzanine. De slaap en badkamers zijn luxe. Aan de achterzijde van het huis bevinden zich, met eigen ingang en parkeerplaatsen, twee slaapkamers met eigen badkamers en terras, die momenteel in gebruik zijn als chambres d`hôtes.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29