laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GROOT ALLROUND INSTALLATIEBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
27522 07-02-2008 Bouw Installatiebedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 N.v.t. N.v.t. B.V.

omschrijving

Ter overname wordt aangeboden een onderneming, gevestigd in het Oosten van Nederland, die zich bezig houdt op een breed terrein van de installatietechniek. De activiteiten van de onderneming bestaan onder meer uit loodgieterswerk, sanitair, mechanische ventilatie, klimaatbeheersing, airco-installaties, elektra, diverse typen verwarmingssystemen en dak- en zinkwerken.

Het personeelsbestand bestaat, naast de directeur, uit 24 medewerkers.

De onderneming heeft de laatste jaren een sterk groeiende omzet laten zien, waarbij de omzetver-wachting over 2007 ruim € 2 miljoen bedraagt. De rendementen zijn uitstekend en de orderporte-feuille is goed gevuld.

De overname is ingegeven door persoonlijke redenen van de huidige directeur/eigenaar. Voor een overnemende partij zijn er goede mogelijkheden om de huidige marktpositie verder te versterken.

De transactie betreft overname van 100% van de aandelen van de onderneming. Het onroerend goed is in eigendom van een aan de onderneming gelieerde vennootschap en wordt gehuurd. Over-name van het onroerend goed (dan wel de aandelen van de vennootschap waarin het onroerend goed zich bevindt) is bespreekbaar, doch is geen voorwaarde.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29