laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BIER EN DRANK DISTRIBUTEUR IN DE COSTA DEL SOL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
27487 18-05-2009 Groothandel Groothandel in levensmiddelen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Spanje Activa / passiva transactie 5 - 10 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 € 100.000 - € 200.000 € 500.000 - € 1.000.000 B.V.

omschrijving

Te koop: Bier en drank distributiebedrijf, gevestigd in de Costa del Sol, Malaga.
Reden: Privè en medisch
Al 15 jaar in volle gang werkzaam.
Het bedrijf heeft nieuwe en exclusieve contracten met Spaanse en internationale bierbrouwerijen, en verspreidt alle biersoorten en dranken aan de internationale markt in de Costa del Sol.
Biedt geweldige mogelijkheid te groeien met deze nieuwe contracten.
Het bedrijf zou ook interessant kunnen zijn voor personen verwant aan de distributie van food & beverage, bodegas, etc....

Hieronder een nauwkeurig omschreven samenvatting van het bedrijf.

Markt:
De markt blijft groeien aan de Costa del Sol. Overvloedige mogelijkheden om het bedrijf te laten groeien met nieuwe vestigingen, en het benaderen van bestaande lokalen met nieuwe commercieële voorwaarden.

Produkten:
Samen met de nieuwe contracten met de Spaanse en internationale bieren, Spaans, Engels, Europees en internationaal bier uit het vat, worden ook de populairste dranken uit de horeca gedistribueerd, waaronder: rum, whisky, likeuren, wijnen, mousserende wijnen, water, flesjes bier en andere door de klant gewenste produkten.

Klanten:
De basisklanten van het bedrijf zijn café`s/bars, restaurants, hotels en clubs, waarvan de meeste eigenaren intenationaal zijn en hun klanten ex-pats, toeristen en Spaanse klantenkring.
De klant vertrouwt erg op onze ``aan huis levering`` service.

Leveranciers:
Produkten worden regelmatig geleverd, en verschaffen de klant met een betalingskrediet.Ook de promotionele handelswaar wordt aan de consument verschaft.
De waarde van de voorraad in de hal is ongeveer €150.000,-

Transacties:
De bezorging en ontvangst van de produkten vindt plaats in de gehuurde, overdekte loods van zo`n 500m2, geheel verzekerd.
Het heeft een klein kantoor waar zich het computerbestand bevindt. Daar worden alle bestellingen bewerkt. De klanten spreken hun bestelling in gedurende de avond of bellen het kantoor overdag tot 13:00h.
De huidige kantoortijden zijn van 09:00h tot 18:00h, en het leveren van produkten begint vanaf 12:00h tot alle bezorgingen voltooid zijn.
Het huidige personeel bestaat uit 7 a 9 trouwe werknemers.

Financieel:
Jaar na jaar aanhoudende groei, met dit jaar een omzet van circa €2 miljoen. De aanvullende financieële informatie, zoals brutowinstmarges, winst, en investeringsrendement zal met meer details besproken worden met potentieële en serieuze kopers.

Belangrijk: Reakties graag in het Spaans (bij voorkeur) of in het Engels!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29