laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BESTAAND KUUROORD IN ZUID BOHEMEN, TSJECHIë

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
27480 03-06-2008 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 2.500.000 - € 5.000.000 N.v.t.

omschrijving

Bestaand kuuroord met diverse gebouwen en inrichtingen voor behandelingen van patiënten, hoofdzakelijk afkomstig uit Duitsland en Oostenrijk.
Gelegen vlakbij een mooie stad aan de rand van een klein dorp in een zacht glooiende omgeving met veel bossen en vismeren. Afstand tot Praag ca 100 km
Interessante steden in de omgeving zijn Pisek, Tabor, Ceske Budejovice
Exploitatie is winstgevend.
Hoofdgebouw is een fraai engels kasteelachtig object in neogothische stijl uit het jaar 1875, waarin horeca en verblijfsruimtes voor gasten. Dit was een voormalig jachtslot van de bekende Tsjechische adelijke familie Lobkowicz. Het beschikt over een prachtig interieur met vele mogelijkheden en eventueel geschikt als luxe hotel of conferentieoord.
De andere gebouwen betreffen gastenkamers, ontspannings- en behandelruimtes, baden, en andere voorzieningen. Het kuuroord is opgezet in 1936 door een bekende Tsjechische neuroloog.
Het object is gelegen op een fraai aangelegd park waarop tennisbanen, een woning voor de eigenaar, technische ruimtes en diverse bijgebouwen in barok en functionalistische stijl.
Uitgebreide informatie is op ons kantoor beschikbaar.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29