laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KASTEEL GESCHIKT ALS CONFERENTIEOORD OF ZORGCENTRUM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
27471 15-03-2009 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 1.000.000 - € 2.500.000 N.v.t.

omschrijving

Kasteel in Zuid-West Bohemen in de Tsjechische Republiek. Gelegen aan een plein in een klein dorp.

Het complex bestaat uit meerdere gebouwen: Hoofdgebouw, kasteel in carrevorm, waarin een originele kapel, met aangebouwde vleugel waarin kantoor, appartementen, lokalen, sanitaire ruimtes, bergruimtes, werkplaats en garages. Verder 2 appartementengebouwen met in totaal 38 kamers, gemeenschappelijke ruimtes, douches en toiletten. Grote schuren en loodsen geschikt voor multifunctionele toepassingen, glaskas geschikt te maken als wintertuin, groot omsloten binnenterrein. Het object beschikt over een park groot 7 ha met unieke bomen en 2 visvijvers idem 7 ha groot.

Aangrenzend een perceel landbouwgrond ca 50 ha waarop een voormalige boerenhoeve. Dit object verkeert in slechte staat maar is geschikt te maken als recreatiebesteming.
In de directe omgeving stroomt de rivier de Luznice en verder zijn er uitgebreide bossen, interessante steden en historische complexen. De gebouwen verkeren in goede staat maar dienen aangepast aan de exploitatiewensen van de toekomstige eigenaar. Zeer geschikt voor multifunctionele toepassingen zoals: conferentieoord, jeugdinstelling, revalidatiecentrum etc.
Uitvoerige documentatie is op ons kantoor in te zien.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29