laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INTERIOR DECORATOR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
24248 26-05-2009 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 N.v.t. N.v.t. B.V.

omschrijving

Gerenommeerde onderneming actief op het gebied van de Interieur Architectuur en is gespecialiseerd als ‘interior decorator’. De onderneming realiseert projecten in de binnenhuisarchitectuur en kantoor/winkelinrichting. De onderneming bestaat ruim150 jaar en is een begrip in haar wereld. De onderneming bevindt zich in het hoogste marktsegment op dit gebied in Nederland.

De huidige eigenaar heeft de onderneming weten uit te bouwen tot een gezonde en stabiele organisatie. Hij heeft besloten, mede gezien zijn leeftijd, terug te treden uit de onderneming. Aangezien er binnen de onderneming en de familie geen opvolging is gevonden heeft hij besloten de onderneming te verkopen. De huidige eigenaar is zonder meer bereid, indien nodig, een bepaalde periode na de overdracht betrokken te blijven bij de onderneming.

Het bedrijf bestaat uit 4 vaste werknemers inclusief de DGA.
Omzet ±1 mio.

Zeer interessant voor ondernemende Ondernemers/MBI’ers welke reeds actief zijn in de markt maar via deze stap direct in het hoogste segment kunnen in stappen.

De continuïteit van de onderneming is het voornaamste doel met betrekking tot de overname.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29