laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAFé MET WONING IN BRABANT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
24226 06-02-2009 Horeca en Recreatie Café, discotheek, bar
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. Vertrouwelijk € 400.000 - € 500.000 Eenmanszaak

omschrijving

Het object dat wij u aanbieden betreft een vrijstaand bedrijfspand/woning met aan de voorzijde het café. Schitterend gelegen in een monumentale straat tussen het centrum van Cuijk en het treinstation. Een pand op ruim staand perceel. De begane grond bestaat uit: café, damestoilet, herentoilet, binnenportaal, keuken, bijkeuken, woonkamer, wasruimte, portaal met achteruitgang, toilet. De etage bestaat uit: overloop, 3 slaapkamers, badkamer en semi-separaat, bereikbaar via buitentrap en dakterras, 2 kamers en doucheruimte ( appartement). Verder is er een zolder aanwezig welke te bereiken is middels een vlizotrap. Een ideaal pand om wonen en werken te combineren.

Het café is ingericht als een huiskamercafé met een sfeervol karakter. Direct in het oog springend is de ruime bar, verder zijn er enkele zitjes, een dartbaan en beschikt het café over een klein terras aan de voorzijde.

Het café bestaat al vele jaren. De bezoekers betreffen zowel vaste gasten als wel passanten die gebruik maken van het nabij gelegen station of het centrum van Cuijk bezoeken. Het appartement wordt momenteel verhuurd. Verder is het pand voorzien van een ruime tuin met oprit en garage. Een bed and breakfast exploitatie zou hier ook goed tot de mogelijkheden kunnen gaan behoren, mede door de toeristische waarde van de regio. Uiteraard zijn andere concepten ook mogelijk.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29