laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MODERNE ONTWERP- EN VORMGEVINGSTUDIO

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
24203 18-09-2008 Industrie Grafische industrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Aandelentransactie 5 - 10 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.

omschrijving

Te koop aangeboden moderne full services ontwerp- en vormgevingstudio die verschillende soorten beeld media bewerkt van klein tot groot formaat.

De onderneming biedt haar klanten kwalitatief hoogwaardige totaaloplossingen en kent een sterke business to business focus.

De onderneming bestaat uit een viertal afdelingen die allen gericht zijn op het vormgeven, ontwerpen en bewerken van grafische en fotografische beeld media.

De onderneming heeft alles in huis met betrekking tot het ontwerpen en vormgeven van huisstijlen en met betrekking tot het vormgeven van folders, visitekaartjes, roll ups etc. Tevens is de onderneming in staat beelden op bijvoorbeeld behang, lichtbakken en presentatiewanden te verwerken. Daarnaast verzorgt de onderneming, het afdrukken van beelden op echt kodak fotomateriaal. Een professionele machine en de aanwezige foto studio maken de onderneming hierin extra flexibel.

Binnen de onderneming zijn naast de directeur nog een aantal medewerkers werkzaam. Alle medewerkers beschikken over de benodigde scholing en ervaring om de onderneming succesvol voort te zetten.

Er is afgelopen jaren veel geïnvesteerd in machines en in het personeel. De onderneming is derhalve verkoopklaar en kan op korte termijn worden overgedragen.

Het bedrijf heeft een goede naamsbekendheid opgebouwd in de regio.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29