laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAMPING IN DRENTHE (BUNGALOWONTWIKKELING MOGELIJK)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
23054 10-12-2009 Horeca en Recreatie Kampeer- en bungalowbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Drenthe Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 B.V.

omschrijving

In een toeristische omgeving in Drenthe wordt vertrouwelijk een camping aangeboden met ruim 8 hectare eigen grond. Er is sprake van een bestaande camping op circa 3 hectare grond en een volledig goedgekeurd uitbreidingsplan, die een ontwikkeling naar in totaal 8 hectare mogelijk maakt!

Op de bestaande camping bevinden zich thans circa 90 kampeerplaatsen en een bedrijfswoning in de vorm van een woonboerderij. Deze woonboerderij doet daarbij tevens dienst als receptie. Daarnaast zijn op het terrein verschillende voorzieningen aanwezig, waaronder een kantine annex ontspanningsruimte, diverse sanitaire ruimten en een sportveld annex trekkersveld. De camping kenmerkt zich door een ruime opzet, met veel groen.

De resterende circa 5 hectare wordt op dit moment ingericht conform de goedgekeurde uitbreidingsplannen. Op het terrein mogen circa 50 recreatiewoningen gerealiseerd worden (maximaal toegestane begane grondoppervlakte 100 m²). Het terrein mag verder ingericht worden met jaarplaatsen (chalets toegestaan tot 70 m²), seizoenplaatsen en toeristische plaatsen. Daarnaast is een 2e bedrijfswoning toegestaan.

Het geheel is centraal gelegen in de provincie Drenthe tussen de woonplaatsen Assen, Hoogeveen en Emmen, in een landelijke omgeving. Vanuit toeristisch oogpunt is er sprake van een aantrekkelijk gebied. Deze direct aan viswater gelegen camping is voorts gelegen in een omgeving waarin zich uitgestrekte fietspaden, wandelgebieden, vennen, spartelvijvers, heide, beekdalen en natuurvennen bevinden.

Vraagprijs: € 1.600.000,-- k.k.

Omzetindicatie circa € 100.000,-- per jaar. Er is ruimte voor een aanzienlijke omzetstijging! Benodigd eigen vermogen circa € 700.000,--. Banken zijn doorgaans maar bereid om tot maximaal 60% van de aankoopsom te financieren! Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29