laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RESTAURANT IN STATIG PAND REGIO OSS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
22907 17-09-2008 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig 5 - 10 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 Eenmanszaak

omschrijving

In een pand met authentieke uitstraling op goede locatie aan de spoorzone ( tegen over station ) in het centrum van Oss bieden wij u deze onderneming ter overname aan. Het restaurant is bijzonder professioneel gethematiseerd met het zuid Amerikaanse / Mexicaanse thema.
Opvallend is onder andere het hoge plafond met de bijzondere schilderingen, de ruime inrichting, vrolijke kleurstelling en de lounge ruimte op de eerste etage.
Het restaurant beschikt over twee etages, echter alleen op de beneden verdieping worden de maaltijden geserveerd. De eerste etage zou ook geschikt zijn voor uitbreiding van het aantal couverts.
Voorts beschikt het restaurant over een ruim terras aan de straatzijde en over een sfeervolle tuin welke als terras gebruikt kan worden.
Een aantrekkelijke onderneming, ideaal als voortzetting huidig Mexicaans concept, echter gezien locatie en mogelijkheden pand ook geschikt voor diverse andere typen van restaurants en dergelijke. Financieringsmogelijkheden zijn aanwezig.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29