laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMING IN BEDRIJFSPROMOTIONELE UITINGEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
22569 06-03-2009 Dienstverlening Reclamebureaus
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Groningen Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

De onderneming is met name gespecialiseerd in het ontwerp en uitvoering van reclamebelettering van bedrijfspanden en bedrijfsauto’s, promotionele artikelen en drukwerk. Het bedrijf combineert haar activiteiten tevens met het tinten van glasoppervlakken, zowel van panden als van auto’s.

Tenslotte is de onderneming een erkend leerbedrijf en een SIBON-erkend Signbedrijf.
De organisatie kent een loyaal klantenbestand. Er zijn ruim 110 regelmatige kopers en de overigen zijn incidentele kopers. Actieve acquisitie vindt nauwelijks plaats. Klanten komen binnen door mond-tot-mond reclame. Ruimte voor groei is dan ook substantieel aanwezig.

Naast de eigenaar werken er 3 medewerkers. De eigenaar verzorgt o.a. het management en de verkoop; de vaste (parttime) medewerker verzorgt de uitvoering van de reclameopdrachten, al of niet samen met de eigenaar of een tijdelijk ingehuurde kracht. Daarnaast worden er gemiddeld twee stagiaires ingezet uit het circuit MBO opleidingen op het gebied van Reclame- en Presentatie-techniek. Deze worden belast met het sign-werk.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29