laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MBI KANDIDAAT ARCHIEFBUREAU

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
10791 30-06-2007 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk € 300.000 - € 400.000 B.V.

omschrijving

Omschrijving
Een succesvolle archiefbureau, met 10 medewerkers, wil vanwege de gekozen strategie in contact komen met een toekomstig opvolger. Binnen het huidige bedrijf zijn geen kandidaten beschikbaar. De huidige DGA wil binnen nu en 3 jaar afscheid nemen en de aandelen voor 100% overdragen
De organisatie heeft zich gespecialiseerd op het gebied van archiefbewerking, archiefopslag en consultancy. Klanten worden vooral gevonden bij de gemeentelijke organisatie, overheidsinstellingen, gezondheidszorginstellingen en (commerciële) bedrijven. Hoewel de meeste archiefbewerkingen vooral papieren documenten betreft, groei wordt gezien in de digitale archiefbewerkingen

Wat wordt er geboden:
Na een zorgvuldige selectie start de beoogde kandidaat als adjunct-directeur. Met als primaire verantwoording het onderhouden van de contacten met klanten en (vooral) toekomstige klanten. Hij/Zij zorgt voor uitbouw van de marktpositie, is verantwoordelijk voor het bedrijfsresultaat. Stuurt direct de medewerkers aan. Een belangrijke taak is ook het acquireren van nieuwe relaties en uitbouw van de diensten bij bestaande relaties.

Wie zoeken wij?
De gezochte kandidaten dienen minimaal HBO niveau te hebben, bijvoorbeeld bedrijfskundige of Bestuurlijke informatiekunde of bedrijfskunde. Representatief, commercieel en een grote affiniteit met procesmanagement en ICT.
T.z.t zal voor de overname minimaal € 100.000,= eigen inbreng nodig zijn Het onroerend goed wordt niet ter overname aangeboden.

Graag komen wij in contact met serieuze kandidaten die zich herkennen in het geschetste profiel . Stuur uw bericht in.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29