laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAFé REGIO NOORD OOST BRABANT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
10604 03-03-2009 Horeca en Recreatie Café, discotheek, bar
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 B.V.

omschrijving

Op één van de betere locaties in het centrum van Cuijk bieden wij u een populair café ter overname aan. Een café met naast het reguliere karakter ook duidelijk een uitgaansfunctie. In de weekenden is het dan ook vrijwel standaard een volle kroeg met veelal jeugd. De zaak is trendy ingericht en beschikt naast de ruime bar over een grote ruimte welke geschikt is voor het organiseren van activiteiten. Het betreft een zaak met een grote aantrekkingskracht op de jeugd en twintig plussers uit Cuijk en de regio.

Daarnaast is dit café het middelpunt tijdens activiteiten welke in het centrum van Cuijk worden georganiseerd. Voor de zaak is een terras gelegen welke in de avond uren met enkele tafels kan worden uitgebreid. Tevens bestaat er een mogelijkheid om aan de achterzijde van het café een terras te realiseren. Boven het café is de ruime woning gelegen. De onderneming is brouwerij gebonden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29