09/02/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Overijssel

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Cafetaria, lunchroom

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

De sparerib specialist formule is een franchiseformule dat zich positioneert als een premium bezorgrestaurant die maaltijden van restaurantniveau thuisbezorgt. De franchiseformule onderscheid zich door het serveren van hoogwaardige- en dagverse vlees. Als franchisenemer ontvangt u vanuit de franchisegever op maat gemaakte marketingcampagnes om uw klantenbestand telkens uit te breiden. Daarnaast wordt u zorgvuldig begeleid door een franchisecoach om uw restaurant tot een succes te leiden.

Over de formule;

De vestiging is centraal gelegen in het verzorgingsgebied van ongeveer 125.000 inwoners. Het bezorgrestaurant is gevestigd in een druk bezocht winkelcentrum in de Hengelose Es met ruime parkeergelegenheid. Het bezorgrestaurant bezorgd voornamelijk met auto’s maar ook met de fiets.

Als ondernemer kom je terecht in een bezorgrestaurant waar de afgelopen drie jaar een groot klantenbestand is opgebouwd welke nog steeds verder groeit. De spareribformule heeft een gemiddelde klantwaardering van een 9.1, je kunt dus wel stellen dat de gasten uit Hengelo zeer tevreden zijn.


Afbeeldingen
Sparerib specialist in Hengelo
Regio
Overijssel
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
0 - 100.000