Profiel nr. 105064

Organisatieadviesbureau psychosociale dienstverlening

04/08/2022 Geplaatst

Gevestigd in

West-Nederland

Ook interessant voor

Midden-Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Zakelijke dienstverlening

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

250.000 - 500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

100.000 - 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het buereau bestaat ruim 25 jaar en heeft een uitstekende naam op het gebied van kwaliteit en professionaliteit en zeer trouwe klanten


Activiteiten van het bedrijf

Gespecialiseerd in psychosociale dienstverlening (bedrijfsmaatschappelijk werk op het gebied van ziekteverzuim, burn-out, communicatie, verstoorde arbeidsverhoudingen, veranderingsprocessen etc.),organisatieadvies (structuur, cultuur, processen, omgeving, strategie), (individuele) coaching, conflictbemiddeling / mediation en advisering inzake grensoverschrijdend gedrag (vertrouwenspersoon), Geeft tevens workshops, trainingen (maatwerk) en intervisie sessies.


Onderscheidend vermogen

Stelt het welbevinden van de mens in de organisatie centraal en daarmee beter functioneren. Alle medewerkers zijn gecertificeerd. Trouwe klanten: overheden, (zorg)instellingen en (middel)grote bedrijven. Langjarige contracten. Grote flexibele schil van vaste zzp-ers.

De onderneming is bewust klein gehouden. Nog veel onbenutte groeipotentie.


Overig

Klein, professioneel organisatieadviesbureau (B.V.), gespecialiseerd in psychosociale dienstverlening en grensoverschrijdend gedrag (vertrouwenspersoon), actief in het westen van het land (randstad). Het bureau bestaat ruim 25 jaar en heeft een uitstekende naam. Trouwe klanten van naam (zowel overheden, instellingen als bedrijven) met langjarige contracten. Vijf adviseurs incl. de dga, aangesloten bij alle relevante beroepsverenigingen en een netwerk van in te huren professionals. Omzet stabiel op ruim € 400K, EBITDA stabiel op 30% (€ 125K). Deze onderneming heeft nog veel onbenutte groeipotentie. Zo wordt er veel werk geoutsourced waarvoor de onderneming zelf geen capaciteit heeft. Aangeboden wegens leeftijd van de dga en gebrek aan opvolging. Aangeboden worden de aandelen van de onderneming alsmede de gewenste begeleiding van de overdracht. Geschikt voor zowel strategische kopers als voor MBI. Grote waarde wordt gehecht aan de cultural fit en behoud van de bedrijfscultuur.