Profiel nr. 104889

Compagnon / mede ondernemer gezocht

24/06/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Overijssel

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Webwinkel

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

2.500.000 - 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Wil jij meehelpen Europa te veroveren met onze producten? Wil jij graag mee-ondernemen in een bedrijf waarvan het concept al bewezen is en waarvan jij mede-eigenaar wordt? Ben je daarnaast ook nog eens super goed in het bouwen van teams en het aansturen van mensen? Dan is dit het bedrijf voor jouw toekomst.


Activiteiten van het bedrijf

Wij leveren niche coatings aan eindgebruikers in Nederland, België en sinds kort ook Duitsland. Dit doen wij door onze eigen merken exclusief, zonder wederverkopers, op onze webshops te verkopen.

Onze kernwaarden zijn: professioneel, betrouwbaar, innovatief, pionier en klantgericht.


Onderscheidend vermogen

Onze niche coatings onderscheiden zich in hun uitzonderlijke eigenschappen waardoor ze geschikt zijn voor specifieke toepassingen. Op die manier worden de coatings ook in de markt gezet; één coating voor één specifieke toepassing.

Ons concept is volledig en snel op te schalen en te internationaliseren. Door uitbesteding van de volledige logistiek is de capaciteit in orderverwerking, opslag en bezorging direct en snel uitbreidbaar.


Overig

Een gedreven, ervaren, ambitieuze en no nonsense mede ondernemer die keihard wil werken voor de bedrijfsdoelstellingen. Iemand die het businessmodel begrijpt, groot denkt, er voor de volle 100% voor wil gaan en doorzet tot de doelstellingen bereikt zijn.

Belangrijk is dat je je herkent in onze kernwaarden en complementair bent aan mijn competenties. Om mij aan te kunnen vullen is het belangrijk dat je goed bent in het bouwen van succesvolle teams, mensen weet te motiveren en te inspireren. Kortom, je moet een echte teamplayer zijn. Ruime ervaring hierin en een goed track record zijn beiden een must.