laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INSTALLATIEBEDRIJF T.B.V ENERGIEVOORZIENING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
10441 26-11-2009 Bouw Installatiebedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Te koop wordt aangeboden een kleinschalig installatie- en onderhoudsbedrijf van met name warmtekrachtkoppelingen voor een zeer specifiek marktsegment. De onderneming haalt een groot deel van haar omzet uit onderhoudscontracten.

Binnen dit marktsegment concurreert men vrijwel uitsluitend met grote ondernemingen. Door haar hoogwaardige dienstverlening en concurrerende prijzen binnen een prijsbewuste markt, heeft de onderneming een uitstekende reputatie.

De onderneming is beperkt winstgevend (omzet circa € 900.000), maar heeft tot op heden nauwelijks aan actieve acquisitie van nieuwe klanten gedaan. De huidige ondernemer is bereid voor langere tijd in vast dienstverband bij de onderneming betrokken te blijven.

Met name geschikt voor installatiebedrijven die hun dienstenportefeuille willen verbreden. Overige strategische partijen worden echter zeker niet uitgesloten. Regio Noord-Holland.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29