Profiel nr. 104179

Koper/Partner gezocht voor opleidingen- en coachingsbedrijf (franchisegever)

02/02/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Training / opleiding

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

250.000 - 500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

De markt van opleidingen, training en coaching is enorm in beweging. De vraag groeit. De organisatie is een licentiehouder van een unieke coachingsmethodiek in Nederland en België. Er wordt samengewerkt met een landelijk netwerk van ruim 30 franchisenemers (coachbedrijven). De ondernemer zoekt een koper/partner om de verdere uitbouw en groei van de organisatie te realiseren en op een later moment de onderneming aan koper over te dragen. 


Activiteiten van het bedrijf

Rondom de methodiek is een breed palet aan programma's ontwikkeld die in de markt worden gezet. Opdrachtgevers zijn bedrijven, scholen, zelfstandigen en particulieren. De programma's richten zich op de soft-skills. Klanten kunnen live én middels de online leeromgeving (digitaal) programma's op het gebied van bijvoorbeeld persoonlijk leiderschap, loopbaanontwikkeling en teamontwikkeling volgen. De aangesloten franchisenemers betalen een vaste fee per maand plus een afdracht op basis van de omzet.


Onderscheidend vermogen

Een mooi gepassioneerd bedrijf met een unieke methodiek die onderscheidend in de markt is. Er is voldoende potentie en ruimte in de markt om de organisatie flink door te laten groeien. 


Overig

De voorkeur gaat uit naar een koper/partner die ervaring heeft in de opleidings- en coachingmarkt en een goed netwerk heeft. Een partij die het een uitdaging vindt om de organisatie door te laten groeien naar een volgende fase van marktontwikkeling. Volledige overname behoort tot de mogelijkheden. Ook voor een investeerder met ervaring in opleiding en training is dit bedrijf interessant.