11/01/2022 Geplaatst

Gevestigd in

West-Nederland

Ook interessant voor

  • Noord-Nederland
  • Oost-Nederland
  • Midden-Nederland
  • Zuid-Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Zakelijke dienstverlening

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

De hier beschreven propositie maakt onderdeel uit van een besloten vennootschap waarin alle (intellectuele) eigendomsrechten en activa zijn ondergebracht die voor de exploitatie van het assessment platform nodig zijn. De vennootschap bevat geen personeel en is vrij verplaatsbaar: er zijn geen arbeidsovereenkomsten en huurverplichtingen.

In het kader van haar kernactiviteit heeft de onderneming het platform ontwikkeld. Het is een integrale benadering, gericht op het vergroten van de persoonlijke- en team effectiviteit. Een persoonlijkheidsonderzoek, dat vanuit diverse invalshoeken kijkt naar gedrag van individuen en inzicht geeft in kerncompetenties, valkuilen, potentie en opleidingsbehoeften.

Het platform is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Noors.


Activiteiten van het bedrijf

Het platform begon als ontwikkelingsinstrument voor doorstroomtrajecten. Later werd het ook gebruikt als wervingsinstrument en als ondersteuningsinstrument bij de uitstroom van personeel. De ontwikkeling van het platform heeft ertoe geleid dat het vandaag de dag inzetbaar is in de volle breedte van de human resourcesdiscipline: bij de instroom, doorstroom en uitstroom van personeel.

Het platform is web-based, geschreven in PHP. De site wordt extern gehost in Nederland en daarmee is de back-up, de bescherming en het onderhoud georganiseerd.


Overig

De omzet was de afgelopen 3 jaar gemiddeld ruim € 200.000. De stabiliteit van de omzet toont dat sprake is van een trouw klantenbestand dat het platform heeft geïntegreerd in de eigen human resource strategie.

De huidige eigenaar heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en heeft de vaste overtuiging dat het platform in het huidige tijdgewricht een enorme kans biedt aan ondernemers of ondernemingen die in willen spelen op de kansen die de online assessment- en persoonlijkheids-profileringsmarkt biedt.

Een interessant assessmentplatform en een uitdaging voor een ondernemer om het naar een volgende fase van marktontwikkeling te brengen. Een ideale mogelijkheid voor kandidaten met een achtergrond in HR-dienstverlening.


Afbeeldingen
Online assessment platform
Regio
West-Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
N.o.t.k.