Profiel nr. 103379

Succesvolle formule in de gezondheidszorg zoekt investeerders voor landelijke uitrol

03/04/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Gezondheidszorg

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

250.000 - 500.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Bewezen succesvol en winstgevend 

Betreffende onderneming heeft een formule in de gezondheidszorg / lifestyle en is bewezen succesvol en winstgevend. Er zijn aantoonbare groeimogelijkheden, in een markt gekenmerkt door een lage concentratiegraad. De doelgroepen nemen toe (procentueel en in absolute aantallen), mede door vergrijzing en door groeiende diversiteit. 


Activiteiten van het bedrijf

Vergoed door zorgverzekeraars 

Circa 95% van de omzet die deze onderneming realiseert komt voort uit de vergoeding van zorgverzekeraars. De overige omzet wordt betaald door klanten die besluiten om zelf te betalen voor het aanbod. Het is de verwachting dat deze groep gaat toenemen.


Onderscheidend vermogen

Sterke online strategie, tientallen bezoeklocaties 

Onderneming heeft in de afgelopen jaren een sterke online strategie ontwikkeld, inclusief state-of-the-art ICT. Daarnaast zijn er tientallen bezoeklocaties voor cliënten. De onderneming wordt gerund door een ervaren directie die nu de kansen wil grijpen om verder uit te rollen in Nederland. Allereerst door het aantal eigen vestigingen verder uit te breiden, in een later stadium ook door franchise. Alsook het verhogen van de productiviteit door uitbreiding van het eigen platform met blended-care oplossingen.


Overig

Participatie in het aandelenkapitaal 

De kapitaalbehoefte bedraagt 300K Euro; participatie in het aandelenkapitaal is mogelijk. Een eventuele actieve bijdrage (MBI) is bespreekbaar, bij een managementachtergrond in de zorg en/of het succesvol uitrollen van een dienstverleningformule.