laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAMPING MET GEWELDIG SPORTCOMPLEX OP TOPLOCATIE IN UMBRIE TE KOOP

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
10308 20-04-2009 Horeca en Recreatie Kampeer- en bungalowbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 B.V.

omschrijving

Camping activiteit + sportcomplex te koop.

De eigenaren, verenigd in een BV, van de camping - activiteit en het sportcomplex (terreinen en activiteit) hebben besloten de BV ter overname aan te bieden tegen een bedrag van € 1.000.000,- k.k. De camping en het sportcomplex zijn niet als zodanig afzonderlijk te koop, het kan wel gekocht worden door twee of meerdere afzonderlijke partijen.

NB: De waarde van het o.g. ligt boven de vraagprijs van het geheel.

Ligging
De camping ligt midden in Umbrië in een bosgebied temidden van een aantal belangrijke Umbrische stadjes, op een uurtje van de Adriatische zee en twee uur van Rome. De camping kan zich verheugen in een grote belangstelling van gasten van alle leeftijden en diverse nationaliteiten.

Faciliteiten camping
De camping (3,5 ha) met 76 plaatsen is een goed onderhouden camping, met zeer ruim opgezette plaatsen, voorzien van het comfort dat bij een 2 sterren camping hoort.Op de camping staan twee vijfpersoonsbungalows voorzien van eetkamer/keuken, badkamer, twee slaapkamers en terras en 76 kampeerplaatsen. Alle kampeerplaatsen zijn met gras begroeid en beschikken overe een electriciteitsaansluiting en een watertappunt. Het aantal plaatsen is eenvoudig uit te breiden omdat ca. 1 ha van het terrein nog niet gebruikt wordt.

Er is een receptie met overnachtingskamer, slagboom, kampwinkeltje, twee stenen toiletgebouwen met douches, wc’s en wasbakken. De campinggasten kunnen tegen gereduceerd tarief gebruik maken van het sportcomplex. Er is geen bewoners appartement aanwezig op het terrein.

De activiteit inclusief licenties en vergunningen en inventaris zijn over te nemen. Het terrein is vooralsnog niet te koop. Het bedrijf heeft het eerste rechtr op koop van het terrein van de eigenaren gekregen alsmede het recht op een langjarig huurcontract vor het terein en de opstallen.

Faciliteiten sportcomplex
Het sportcomplex is aan de overzijde van de weg vlak naast de camping gelegen.Het recentelijk geheel gerenoveerde omheinde complex bestaat uit twee zembaden (24 x 12m en zwembad voor de kinderen) plus kleedruimten, rolschaatsbaan, tennisveld, voetbalveld, 2 bocce banen, restaurant, bar, grote zaal plus professionele keuken.

Alle faciliteiten zijn met elkaar verbonden d.m.v. verbindingspleinen, trappen en wegen. Alle gebouwen zijn in steen uitgevoerd en zijn in uitstekende staat. Alle installaties voor zwembad, restaurant, lichtmasten, sprinkler, keukens e.d. zijn nagenoeg in nieuwstaat. Het geheel bevindt zich op diverse nivo’s en voldoet aan alle vigerende wet- en regelgeving op dit gebied.

Vraagprijs eur 1.000.000,- k.k.

Aankoopcommissie verschuldigd


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29