Menu

Profiel nr. 101867

cafetaria (van bekende cafetaria keten) - Tilburg (incl. terras!)

25/02/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Cafetaria, lunchroom

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

500.000 - 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

De vestiging in Tilburg is in juli 2017 geopend, de toenmalig franchisenemer heeft het wegens privéomstandigheden maar twee maanden alleen kunnen runnen.
Vanaf dat moment heeft de locatie in eigen beheer gedraaid, maar i.v.m de afstand van het hoofdkantoor (Rotterdam) naar de vestiging is dit moeizaam verlopen.       


Activiteiten van het bedrijf

De omzet heeft wat gefluctueerd de afgelopen jaren, maar tot aan corona zat de omzet van de vestiging weer aardig in de lift. De locatie draaide in 2019 ruim € 500.000,- .Dit met voornamelijk lokale medewerkers en support vanuit de formule.

Verwacht wordt dat een ondernemer uit de omgeving, die bekend is met de lokale gewoontes en die ook bereid is om de drukke avonden (donderdag,vrijdag,zaterdag) tot laat (er ligt zelfs een vergunning voor 23 uur per etmaal) open te zijn, de omzet zeker nog 50% kan stijgen.


Onderscheidend vermogen

De formule ondervindt binnenkort een grote re-branding naar één concept (hier zijn er nu nog twee van). Dit heeft vele voordelen. De restyling van deze vestiging zal op kosten van de formule gerestyled worden naar de nieuwe formule.


Afbeeldingen