Menu

Profiel nr. 101171

Nostalgische en kleurrijke lunchroom te Arnhem

26/02/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Oost-Nederland

Ook interessant voor

  • Noord-Nederland
  • Midden-Nederland
  • West-Nederland
  • Zuid-Nederland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Cafetaria, lunchroom

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

0 - 100.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

In het centrum van Arnhem aan misschien wel het mooiste straatje van Arnhem, de Bakkerstraat, bieden wij een kleurrijke en sfeervolle lunchroom te koop aan. Het bedrijf is in 2019, na een verbouwing van het bedrijfspand gestart. Onze opdrachtgever, die nog een ander bedrijf exploiteert, is tot de ontdekking gekomen dat het managen van 2 ondernemingen niet echt goed werkt. Daarom is besloten dit leuke bedrijf te koop aan te bieden.


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf is gelegen in het centrum van Arnhem. De Bakkerstraat, met zijn middeleeuwse elementen zoals stadstuinen en achterhuizen, is een bekende winkelstraat en tevens één van de oudste straten van Arnhem. De Bakkerstraat staat vooral bekend om zijn vele kledingwinkels.  

Het gevoerde concept betreft een eigentijds, onderscheidende lunchroom waar gasten genieten van een lunch, diverse koffies en ambachtelijke pastries. De doelgroep bestaat voor 90% uit particuliere gasten, aangevuld met zakelijke gasten uit de directe omgeving.


Overig

In de huidige opstelling heeft het bedrijf een capaciteit van circa 45 zitplaatsen, aan de achterzijde beschikt het bedrijf nog over een royale stadstuin. 

VRAAGPRIJS 

Indien de overdracht voor 1 mei 2020 plaatsvindt, wordt de vraagprijs van de bedrijfsexploitatie verlaagd naar € 6.000,=

Bedrijfsexploitatie € 15.000 Inventaris en bedrijfsinrichting. *De handelsnaam wordt niet verkocht. Huurprijs pand € 43.950 per jaar excl. BTW.


Afbeeldingen