laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MBI`ER VOOR PRODUCTIE OF TECHNISCHE GROOTHANDEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
8476 12-04-2010 Groothandel Groothandel in elektrische gebruiksgoederen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Kandidaat: Algemeen en commercieel manager met aantoonbare ervaring als vestigingsdirecteur van verschillende ondernemingen. Goede contactuele eigenschappen die relaties bouwt en deze omzet in concrete commerciële successen. People manager die werknemers voor zich weet te winnen en te motiveren. Veel ervaring in zware concurrentie markten. Relatiebouwer met een goed lokaal netwerk.

Bedrijf: De over te nemen onderneming kan zowel actief zijn op gebied van handelsactiviteiten (import- en export) alsook op productie. Het soort producten is daarbij minder van belang echter activiteiten in een niche markt genieten de voorkeur. Geen detailhandel. Een geleidelijke overname, waarbij wordt toegewerkt naar een gehele overname is bespreekbaar.. Bedrijf welke een goede bedrijfsopvolging oplossing nastreeft en voor wie de continuïteit van de onderneming zwaar weegt.

Locatie: De voorkeur gaat uit naar een bedrijf gevestigd in Noord-Holland, Friesland of Flevoland.

Omzetindicatie: Er wordt gezocht naar een onderneming, die een omzet behaalt vanaf circa € 3.000.000. Het aantal f.t.e.’s is van ondergeschikt belang, maar dient wel in gezonde verhouding tot de omzet en het rendement te staan. De nodige groeipotentie, door verbreden van het marktgebied, alsmede verbreding en verdieping van het product- en dienstenassortiment dient mogelijk te zijn.

Bijzonderheden: MBI kandidaat heeft een uitstekende staat van dienst als manager van verschillende soorten ondernemingen en wenst de stap naar zelfstandig ondernemerschap te maken. Kandidaat beschikt over eigen liquide middelen. Goede oplossing voor familiebedrijven met opvolgingsvraagstukken.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29