laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ERVAREN ONDERNEMER ZOEKT ONDERNEMING IN (NON-)FOOD

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63533 09-03-2017 Detailhandel Non-Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Samenvatting profiel
Zeer ervaren ondernemer/manager zoekt ter (gedeeltelijke/gefaseerde) overname een handelsonderneming en/of productiebedrijf in de food of non-food sector. Voor wat betreft non-food de branches chemie, rubber, metaal, verpakkingen, textiel, duurzame energie, recycling.

Persoonlijk profiel, de ondernemer/manager met brede commerciële focus heeft voor diverse multinationals gewerkt, inclusief uitzendingen naar onder andere Azië. Hij wil zijn kennis en ervaring inzetten om een mkb-bedrijf uit te bouwen en naar het volgende niveau te brengen, door middel van gedeeltelijke en/of gefaseerde participatie. Sterk in intern en extern relatiemanagement en coachen/motiveren van mensen/teams, hands-on en proactief, pragmatisch en goed in het verbinden van denken en doen.
 
Huidige activiteiten
Actief betrokken bij start-up van lifestyle bedrijf in luxe cosmetica en interim werk in de internationale verkoop en distributie van food, ingrediënten zowel B2B als B2C.

Werkervaring
Meer dan 20 jaar commerciële (in- en verkoop) en algemeen managementervaring in internationale handel en distributie van food and beverage producten, halffabricaten en chemicals. Twee succesvolle greenfield bedrijven opgezet en verandertrajecten geleid. Leidinggevende ervaring in multiculturele bedrijven.

Opleiding/cursussen
Master of Business Administration (MBA International Business)
HEAO International Management
Aanvullende opleidingen sales management

Specialiteit
Generalist met focus op commercie in ruimste zin des woords. In staat problemen op te lossen en structuur aan te brengen. No-nonsense en proactief, sterk in het opbouwen en onderhouden van lange termijn relaties zowel intern als extern. Goed in marktpenetratie en expansie, een people manager die de neuzen in dezelfde richting krijgt.

Samenvatting profiel
Branche handels- en/of productiebedrijf in de food of non-food. Voor wat betreft non-food de branches chemie, rubber, metaal, verpakkingen, textiel, duurzame energie, recycling.

Karakteristiek
Het bedrijf dient een specialisatie te hebben met een duidelijk onderscheidende toegevoegde waarde. Cultuur van gedrevenheid en wil om met elkaar te winnen en groeien. Geen 9-5 mentaliteit en openstaan voor nieuwe ideeën en creativiteit, ruimte om te ondernemen.

Overig
Het geniet de voorkeur als het bedrijf duurzame internationale groeiambities kan en wil verwezenlijken met Nederland/Europa als solide basis.

Regio vestiging
In een straal van 125 km van Utrecht.

Grootte
Tussen de 10 en 40 medewerkers.

Levensfase
(bijna) Volwassen met solide basis en ruimte voor (internationale) groei. Maar staat ook open voor een bedrijf dat gestagneerd is en behoefte heeft aan nieuwe inzichten en groeistrategieën.

Soort overname
Gedeeltelijk of gefaseerd volledig.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29