laatst bijgewerkt op: 28-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TECHNEUT ZOEKT PRODUCTIEBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63077 23-11-2016 Industrie Elektrotechnische industrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 N.v.t.

omschrijving

Productiebedrijf van technisch hoogstaande producten die gemaakt of aangepast worden op wensen van de klanten in een B2B omgeving. Eventueel worden sub-assemblies ingekocht waarmee het bedrijf de producten zelf assembleert want kwaliteit staat voorop. Bij voorkeur levert het bedrijf producten waarbij mechatronica wordt toegepast, dus een combinatie van werktuig-bouwkunde, elektrotechniek en software. Het bedrijf heeft Nederlandse en/of Europese klanten. In het ideale geval zijn er mogelijkheden om op internationale markten uit te breiden of te ontwikkelen.

Karakteristiek
Doordat het bedrijf zelf de engineering uitvoert is innovatie een speerpunt. De projecten worden aangestuurd vanuit engineering en zijn geïnitieerd door wensen van de klant.

Cultuur
De organisatie is gericht op klanttevredenheid en uitstekende kwaliteit van het product. De sfeer wordt gekenmerkt door een hoge mate van dynamiek en de wil om uitdagingen op te lossen. Samenspel van zelfstandig werkende hoger opgeleide medewerkers en middelbaar opgeleiden die pragmatisch werken.

Type klanten
Veeleisende klanten die technisch inhoudelijk willen meedenken en daarnaast een hoge kwaliteit en 'leverbetrouwbaarheid' eisen. Klanten die op projectbasis werkzaamheden uitvoeren en daarvoor producten zoeken.

Regio vestiging Midden en West Nederland.

Aantal werknemers 20 tot 40.

Levensfase
Na een fase van groei, consolidatie en stabiliteit wil de organisatie nieuwe ontwikkelingen en innovaties realiseren om te kunnen doorgroeien en de concurrentie voor te blijven.

Soort overname
Afhankelijk van de bedrijfssituatie is een volledige of een gedeeltelijke overname van de aandelen mogelijk. Tevens is een geleidelijk overnametraject bespreekbaar. In overleg behoort een gedeeltelijke overname, gecombineerd met een investeerder tot de mogelijkheden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29