laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TECHNISCHE ONDERNEMING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62691 12-07-2016 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Betreft:
De overname van een B2B productie- en/of handelsonderneming. In welke levensfase het bedrijf zich bevindt (groei of volwassen) is van ondergeschikt belang.

Profiel MBI-kandidaat:
De koper heeft een zeer sterke behoefte om als zelfstandig ondernemer aan het werk te gaan. Hij heeft tijdens zijn loondienstperiode voor zichzelf de conclusie getrokken dat hij het best kan functioneren als ondernemer. De MBI-kandidaat heeft een afgeronde universitaire opleiding. Hij heeft voldoende (technische en bedrijfskundige) werkervaring opgedaan om een middelgroot MKB-bedrijf te leiden. Zijn commerciële en organisatorische kwaliteiten zijn goed ontwikkeld.

Profiel onderneming:
De onderneming die gezocht wordt betreft een bedrijf dat actief is als productie-/handelsonderneming met tastbare (eigen) producten in de B2B markt. Het heeft duidelijke positionering in bepaalde niches van de markt met mogelijkheid tot internationalisering.
De MBI-kandidaat zoekt een productieonderneming in de industrie – technische sector. Het bedrijf heeft geen volume- of bulkactiviteit maar serie- of batchproductie en beschikt over een “slim” (innovatief) product. Bij voorkeur met een aftersales component.

Werknemers:
Het aantal personeelsleden bevindt zich tussen de 15 en de 40 (uitgedrukt in FTE). De MBI-kandidaat is mensgericht en is in staat een onderneming van deze omvang zelfstandig aan te sturen.

Locatie:
De standplaats van de onderneming bevindt zich bij voorkeur binnen de driehoek Nijmegen-Eindhoven-Maastricht.

Opmerkingen:
De MBI-kandidaat kan snel schakelen en deze acquisitie heeft dan ook de volle aandacht en prioriteit. Middelen ten behoeve van de overname zijn aanwezig. De vorm waarin de transactie plaatsvindt kan zowel een 100% overname zijn als een gefaseerde overname. De MBI-kandidaat hecht waarde aan de ideeën en behoeften van de huidige eigenaar waarna de transactievorm verder ingevuld kan worden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29