laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BUREAU VOOR UITZEND, DETACHERING EN RECRUITMENT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62584 09-06-2016 Dienstverlening Uitzendbureaus, detachering
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.

omschrijving

Relatie is een in Nederland gevestigde HRM dienstverlener met een sterke positie en focus op het segment payrolling. Het hoofdkantoor met circa 10 medewerkers bevindt zich in de Randstad. Vanuit het hoofdkantoor en een nevenvestiging in het midden van het land worden kernactiviteiten (acquisitie, realisatie, planning, controle en administratie) uitgevoerd. Deze kernactiviteiten zijn met name payrolling en salarisadministratie. Het marktbereik is heel Nederland. Tevens verzorgt relatie HRM ondersteunende processen voor derden, i.c. uitzend- en detacheringorganisaties.

Het management heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring met het ontwikkelen en leveren van payrolloplossingen. Kernwaarden zijn kwaliteit (juiste persoon op de juiste plaats) en ontzorging van de relatie bij het oplossen van het HRM vraagstuk.

De afgelopen jaren kenmerken zich door een sterke groei. De afgelopen jaren is het omzetniveau gestegen naar een niveau van ruim boven de 10 Mio. De klanten bevinden zich in alle sectoren, met name industrie, logistiek en zakelijke dienstverlening. Het gaat hierbij om met name MBO tot en met WO posities.

Het management wil verder diversifiëren, gericht op het integraal ontzorgen van de klantrelaties. Primair gaat het om een verbreding van het huidige HRM aanbod, met name door een versterking van de dienstverlening detachering en werving & selectie. De voorkeur is hierbij door overname en (gefaseerde) integratie in plaats van een autonome groei.

Gezocht wordt een overname-kandidaat welke een positie en track-record heeft opgebouwd binnen de uitzend- en/of detacheringsbranche en/of werving & selectie. Gedacht wordt aan een partij met een omzetvolume van 1 tot 2 Mio. Dit met als potentie verder door te groeien door de voorgenomen (gefaseerde) integratie en het (gezamenlijk) benutten van de (bij relatie aanwezige) back-office, administratieve en financiële ondersteuning.

Relatie staat ook nadrukkelijk open voor een overname-kandidaat waarbij de DGA (deels) zijn belang houdt en als directeur binnen zijn bedrijf aanblijft.

Van het management (DGA) van deze overname-kandidaat wordt hierbij –in overleg- een actieve rol verwacht bij de integratie en realisatie van de groeidoelstellingen, in termen van omzet als winstgevendheid.

Voor de overname en investering in verdere groei zijn bij relatie voldoende financiële middelen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29