laatst bijgewerkt op: 21-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KLEINE TOT MIDDELGROTE KREDIETPORTEFEUILLES

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62402 09-08-2016 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Voor onze cliënt, een vooraanstaande speler in de markt van consumptief krediet en financial lease, zijn wij op zoek naar kleine tot middelgrote kredietportefeuilles ter overname.

Zowel overname van een kredietportefeuille tegen een courante marktwaarde, alsook het samenwerken met deze partij om het rendement op uw bestaande portefeuille te verbeteren, zijn bespreekbaar.

De gezochte portefeuilles mogen klein tot middelgroot qua omvang zijn: Indicaties van het uitstaande kredietsaldo variëren tussen de € 100.000 tot 1.000.000. Grotere portefeuilles zijn bespreekbaar.

Portefeuilles kunnen contant worden afgerekend, waarbij duidelijk wordt afgesproken dat onze relatie enkel uw klanten op het gebied van consumptief krediet zal bedienen. Onze klant is niet actief op het gebied van verzekeringen, hypotheken of overige assurantiediensten en zal dus nooit cross-selling op uw klanten uitvoeren.

Bij interesse graag informatie over de betreffende portefeuille vermelden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29