laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMER ZOEKT HANDELSONDERNEMING (EIGEN MIDD.)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62394 14-04-2016 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Zoekprofiel:
Gedreven en succesvolle ondernemer zoekt ter overname een onderneming met onderscheidende producten en service. De onderneming dient een gezond rendement te maken en potentie te hebben voor groei en (inter)nationale uitbreiding. Daarbij zijn het soort producten en de branche van minder belang, maar is het wel van belang dat de onderneming klaar is om de expansiefase in te gaan. Een handelsonderneming in combinatie met productie heeft wel de voorkeur. Er is geen eis ten aanzien van de omvang. Wel heeft de ondernemer een sterke voorkeur voor een hecht, meedenkend en meewillend team en een platte organisatiestructuur.

Persoonlijk profiel:
De ondernemer is een positieve, mens- en resultaatgerichte persoon met oog voor kwaliteit. Hierbij staan klanttevredenheid en klantbehoeften voorop. Hij is een dynamische manager, die met een enthousiast en betrokken team duurzame groei creëert en een duidelijke strategie neerzet. Hierbij kan hij steunen op zijn ruime ervaring op het gebied van reorganisatie en herpositionering van bedrijven. Hij biedt het team en de onderneming richting, motiveert en inspireert, om zo de mensen en het bedrijf naar het volgende level te leiden. Kortom een daadkrachtige, open en sociale ondernemer met een sterke commerciële drive.

Achtergrond:
De ondernemer heeft een bewezen trackrecord als aandeelhouder en leider. Hij heeft als DGA en manager verschillende groothandelsondernemingen succesvol uitgebouwd, omgevormd en gereorganiseerd. Het ontwikkelen van een duidelijke visie en strategie waren hierbij belangrijke speerpunten.
De ondernemer is nog altijd aandeelhouder in de huidige familieonderneming, maar heeft zijn functie als directielid beëindigd. Hij is nu actief als interim manager / directielid bij een groothandel, waar hij zijn ervaring om succesvol een duurzame strategie uit te rollen en implementeren inzet. De herstructurering van deze onderneming is inmiddels uitgevoerd en daarmee is de onderneming klaar voor de toekomst.
Nu het project is afgerond is hij in de markt om als zelfstandig ondernemer zijn ervaring en opgedane kennis weer toe te passen in een eigen onderneming en deze uit te bouwen.

Overname- en financiering:
Overname van minimaal een meerderheidsbelang / 100% overname. De ondernemer beschikt over voldoende eigen middelen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29