laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GROOTHANDEL B2B IN NON FOOD / RETAIL / DHZ

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62035 25-01-2016 Detailhandel Non-Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig 50 - 100 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Samenvatting zoekprofiel
Ervaren ondernemer zoekt ter overname een onderneming, actief als toeleverancier aan de bouw en/of als retailer actief in de non food en doe-het-zelfmarkt. Zij biedt hiervoor producten of concepten aan. Kenmerkend voor de onderneming is het onderscheidende vermogen door steeds weer te zoeken naar toegevoegde waarde voor de klant. De mensen in het bedrijf zijn open en werken enthousiast mee aan vernieuwingen en veranderingen. Er is voldoende ruimte in het bedrijf voor innovatie en groei.

Persoonlijk profiel
De persoon
Stevige leider met inspirerende visie die het leuk vind om met mensen samen te werken. Gedreven motivator en vernieuwer, creatief, enthousiast en tegelijk vasthoudend. Veel ervaring opgedaan in het leiden van bedrijven naar een nieuwe fase. Gaat hierbij uit van de medewerking van zijn mensen en de inbreng van hun kennis en ervaring. De koper combineert durf en lef met verantwoord ondernemen en acht de ethische kant van het zaken doen hoog.

Werkervaring
Kandidaat heeft zeer ruime ervaring als ondernemer/directeur in de groothandel en retail zowel in een familiebedrijf als voor een grootschalige organisatie. Vanaf 2007 heeft de kandidaat de grootste tegelzaak van Nederland geleid en omgevormd tot een moderne en eigentijdse aanbieder van tegelconcepten. Hiervoor gaf de kandidaat als algemeen directeur leiding aan een landelijk opererende bouwmaterialengroothandel. Daarvoor als participant/directeur leidinggegeven aan een regionale groothandel voor de bouw- en houtwereld. De eerste ervaring is gedurende 10 jaar opgedaan als formulemanager voor een retailorganisatie.

Opleiding
Heao CE, Nijenrode MBA kort programma. Gedurende jaren veel zakelijk gereisd en daarmee veel ervaring met buitenlandse contacten

Specialiteit
Het leiden van de mensen en het bedrijf naar een volgende fase in de levenscyclus en daar met elan aan verder bouwen. De kandidaat hecht sterk een cultuur waarin de medewerkers gestimuleerd worden om mee te ontwikkelen. De klanten van de onderneming waarderen de pro actieve en de focus op de samenwerking en wensen van de afnemers.

Branche
Groothandel in business to business en/of in combinatie met non food retail-activiteiten. Het bedrijf
bestaat al geruime tijd en is toe aan een nieuwe impuls.

Karakteristiek
• Onderscheidende vermogen
• Innovatief

Cultuur
De mensen in het bedrijf zijn open en werken enthousiast mee aan vernieuwingen en veranderingen.

Type klanten
B2B, B2C

Regio vestiging
Ruime Randstad

Grootte
Vanaf 20 medewerkers

Levensfase
Expansiefase

Soort overname
MBI, geleidelijke overname met zicht op meerderheid


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29