laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GROOTHANDEL CONSUMENTENGOEDEREN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61982 12-01-2016 Groothandel Handelsondernemingen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Zeer ervaren manager/ondernemer, 44 jaar en MBO+ opleidingsniveau, is op zoek naar een onderneming opererend in de groothandel (consumentengoederen) of industrie (textiel- of kunststofverwerkend) met een regionaal, nationaal of internationaal marktgebied. Omzet vanaf € 500.000,-.

De onderneming heeft een gezonde verhouding omzet en klanten (80/20) en heeft geen grotere klantafhankelijkheid dan 10% van de totale omzet. In eerste instantie gaat de voorkeur uit naar goed renderende ondernemingen, echter minder goed renderende bedrijven worden niet uitgesloten. De verkoper kan voor een nader af te spreken periode betrokken blijven.

Zuid-Oost Nederland, Belgisch Limburg of Euregio-gebied.
Bij kandidaat is door de gevolgde opleidingen alsmede de opgedane ervaringen als manager/zelfstandig ondernemer de wens ontstaan om zijn opgedane kennis en ervaring verder aan te wenden in een nieuw te verwerven onderneming welke actief is in een andere branche. Zowel participatie/partnership als volledige MBI zijn mogelijk.

Kandidaat heeft al geruime tijd een eigen succesvolle onderneming in de dienstverlenende sector en heeft uit dien hoofde de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan als zelfstandig ondernemer. Hierdoor heeft hij de noodzakelijke kennis opgedaan in het aansturen en coachen van grotere aantallen medewerkers en heeft hij de eindverantwoordelijkheid voor realisatie van omzet en rendement. De kandidaat heeft een zeer brede interesse en wil en kan een onderneming verder uitbouwen waarbij zijn commerciële en leidinggevende capaciteiten ten volle benut kunnen worden. Eigen middelen zijn voorhanden.

Kandidaat is een echte doorzetter met team- en klantgerichte instelling. Is inspirerend, commercieel, omgevingsbewust, motiverend en loyaal, representatief en ambitieus, een echte netwerker. Ondernemer onder ondernemers.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29