laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HIGHTECH BEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61948 06-01-2016 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Samenvatting zoekprofiel
Technisch commerciële ondernemer zoekt ter overname een hightech bedrijf (upper-segment) met eigen klantspecifieke producten of projecten. Klanten zijn voornamelijk B2B en gaan voor innovatieve kwaliteitsoplossingen. Overtuiging en beleving zijn belangrijk voor positionering in de markt en vragen voortdurend om vernieuwing/verbetering. Het ‘bedrijf’ streeft continue na om de beste te zijn en wil winnen als referentie in haar markt. Kenmerkend is een aantoonbare, eventueel internationale, groeipotentie. De cultuur kenmerkt zich in ad-hoc gedrag en pragmatisch management en worstelt om er een structurele professionalisering in aan te brengen.

Persoonlijk profiel
De persoon
Pragmatische ondernemer. Sterk in commercie en techniek, brengt focus aan, structureert en presteert. Wordt uitgedaagd door dynamische omstandigheden en met overtuiging leidt hij bedrijf en medewerkers naar nieuwe successen. Is een bouwer, die zelf de regie neemt en gelijktijdig veel tijd steekt in ambities van mensen om met hen gezamenlijk resultaat te realiseren.

Werkervaring
Ruime succesvolle ervaring met ondernemerschap in verschillende bedrijfstakken. Reorganiseerde diverse business units en implementeerde samen met een team een nieuwe visie. Eindverantwoordelijk geweest voor een intensief Lean Six-sigma programma met aantoonbare besparing. Heeft onder meer een nieuw product ontwikkelt van idee tot marktlaunch met hardware en software. Van oorsprong ervaring als projectmanager in technische omgevingen met verandercomponent. Kennis van logistieke operaties, energie, marketing & sales en product development. Geeft momenteel interim leiding aan midden - en kleinbedrijf met name in de maakindustrie.

Opleiding
• Universiteit Bedrijfskunde/Informatie
• HTS Elektronica/Technisch Computerkunde
• Insead General Management Program (Fontainebleau)

Specialiteit
Samen gestructureerd bouwen in een dynamische, complexe situatie om daarmee het bedrijf en de medewerkers naar een volgende professionele fase te leiden.

Profiel gezocht bedrijf
Branche: Hightech productiebedrijf, eventueel met handel en/of service.

Karakteristiek
• Producten hebben hoge toegevoegde waarde (upper-segment).
• Eigen complexe klant-specifieke producten of projecten.
• Klanten zijn voornamelijk B2B en gaan voor innovatieve kwaliteitsoplossingen.
• Overtuiging en beleving zijn belangrijk voor positionering in de markt en vragen voortdurende om vernieuwing/verbetering.

Cultuur
Hoogwaardige kennis en pragmatisch ‘ad-hoc’-klantgericht gedrag zijn gekoppeld om zo tot onderscheidende prestaties te komen.

Type klanten
Intensieve relaties en samenwerking leiden tot waardevolle oplossingen.

Regio vestiging
Oost, Noord, Midden (ruime omgeving Apeldoorn/Zwolle).

Grootte
15-50 medewerkers

Levensfase
Bewezen starter of een bedrijf dat aan expansiefase toe is.

Soort overname
Meerderheidsaandeel nu of op termijn.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29