laatst bijgewerkt op: 28-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SOCIALE ONDERNEMING ZOEKT ONDERNEMERS N-BRABANT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61665 22-10-2015 Detailhandel Food Aardappel-, groente- en fruitspeciaalzaken
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Minder dan € 100.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Deze franchiseformule is een thuisbezorgservice van versboxen en zoekt betrokken consumenten die interesse hebben om franchisenemer te worden.

Wil jij het verschil maken in een eigen rayon? Dan is deze formule wellicht wat voor jou.

Deze formule is een aan huis boodschappenservice. Ze stellen gevarieerde boxen samen van groente, fruit, brood, aardappelen, eieren, sap, vlees, vis en delicatessen.

De formule is meer dan dit alleen. Haar box zit vol biologische ingrediënten, van eigen bodem en voor een scherpe prijs. Wekelijks zorgt de formule voor bijpassende en makkelijke recepten en het abonnement is flexibel in gebruik en jij zorgt als lokale ondernemer voor een zeer persoonlijke service. Zo streeft de formule met haar franchisenemers naar een herstelde balans in de voedselketen, waarin de Nederlandse biodiversiteit weer volop wordt benut, boeren eerlijke prijzen voor hun waar krijgen en consumenten kunnen genieten van super verse, gezonde en betaalbare seizoensproducten uit Nederland. Maatschappelijke waarden zijn leidend in onze business filosofie.

Wie zoekt de formule?
Heb jij een visie op het reilen en zeilen van de hedendaagse voedselketen en een passie voor gezond eten? Geloof jij dat het allemaal transparanter en eerlijker kan? Dan heb je in ieder geval een goede basis om in gesprek te gaan.

Als franchisenemer moet je wel zeer allround zijn. Als franchisenemer ben je namelijk verantwoordelijk voor verkoop, service en het aan huis bezorgen van de versboxen. Indien je succesvol bent bouw je aan je eigen lokale distributie netwerk. Om succesvol te zijn lever je perfecte service en bouw je een netwerk op waarbinnen je maximaal aandacht vraagt voor de formule om de verkoop op een hoog niveau te krijgen. Van offline sales naar online sociale media, al dan niet met behulp van lokale samenwerkingsverbanden die je zelf gaat opzetten. Je bent dus een (op en) top ondernemer!

Wat biedt de formule?
Als startend ondernemer is er op dit moment geen entree fee. In een periode van twee jaar begeleidt de formule jou naar (minimaal) een modaal inkomen. Je wordt hierbij ondersteund door een kleine slagvaardige centrale organisatie op het gebied van marketing, sales en innovatie. Er is een trainingsprogramma, je krijgt een persoonlijke toolkit en bovenal is er veel kennisdeling met je collega’s. Daarnaast geeft de formule je periodiek een inkijk bij haar leveranciers, zodat je in staat bent om verhalen te vertellen en je (potentiële) klanten wegwijs te maken in de wereld van de biologische landbouw en fruitteelt. De formule biedt een zeer inspirerende omgeving.

De formule is momenteel op zoek naar franchisenemers binnen verschillende regio’s in Nederland.
Vraag nu gratis informatie aan en de formule neemt contact met u op!

Entreegeld is niet van toepassing.

Totale investering €0,00.

Benodigd eigen vermogen voldoende financiële daadkracht.

Gemiddelde omzet per vestiging €30.000.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29