laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ELEKTROTECHNISCH BEDRIJF MET ERVARING IN RETAIL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61509 09-02-2016 Bouw Installatiebedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
België Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.

omschrijving

Betreft
De overname van een bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van elektrotechnische installaties met kennis en ervaring in de retail (heeft kwaliteiten en competenties om winkels op maat te bouwen). Het betreft een elektrotechnisch installatiebedrijf, dan wel totaalinstallateur. De voorkeur gaat uit naar een (familie) bedrijf, die wil opschalen, waarbij de eigenaar potentie ziet in omzetgroei van zijn bedrijf en samen met Nederlanders wil bouwen aan zijn onderneming.

Reden aankoop
Onze cliënt wil een netwerk opbouwen en ingangen krijgen in België. Middels een overname van een bedrijf welke gespecialiseerd is in elektrotechnische installaties en die kennis en ervaring heeft in de retail (het liefst bij grotere retailspelers), wil cliënt in België opdrachten gaan verwerven.

Onze cliënt is reeds werkzaam voor een aantal grote Nederlandse retailbedrijven op het gebied van elektrotechnische installaties. Deze Nederlandse retailbedrijven zullen in België de komende jaren winkels gaan openen.

Daarnaast stelt onze cliënt dat er bereidheid moet zijn van het over te nemen bedrijf om winkels in het zuiden van Nederland te installeren, zodat onze cliënt de landelijke dekking nog beter kan garanderen.

Profiel onderneming
Het over te nemen bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van elektrotechnische installaties met kennis en ervaring in de retail. Naast elektrotechnische werkzaamheden binnen de retail mag het over te nemen bedrijf een werkpakket hebben in de industrie en/of utiliteit. Het bedrijf heeft een gezonde kasstroom en betreft geen start-up. Onroerende zaken betreffen geen onderdeel van de overname (bij voorkeur huur). Een (gedeeltelijk) vast klantenbestand strekt tot de voorkeur.

Werknemers
Het over te nemen bedrijf heeft naast de eigenaar in dienst: 10 - 25 medewerkers.

Locatie
De geografische afzetmarkt is België. Het bedrijf dient zich te bevinden in België binnen een straal van 100 kilometer om Antwerpen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29