laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TECHNISCHE GEORIëNTEERDE GROOTHANDEL OF NICHEMARKT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61083 11-05-2015 Industrie Metaalproductenindustrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig 10 - 50 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Ondernemer zoekt een nieuwe uitdaging, te denken valt aan eventueel inkoop traject maar ook volledige overname behoord tot de mogelijkheden. Dit kan voor de onderneming een vervanging betekenen van management of een opvolger voor de DGA die andere taken nastreeft. De bereidheid om financieel te investeren is aanwezig, indien dat noodzakelijk of wenselijk is.

Volledige overname is mogelijk mits de DGA bereid is om nog mee te participeren, met een redelijke overdrachtstermijn.
De onderneming heeft 10-55 FTE, een omzet van minimaal tussen de 1,5 milj.- 8 milj. Activiteiten bij voorkeur gebaseerd op twee of meer kerntaken(tastbaar product), bijv. (semi) Groothandel, technisch georiënteerde onderneming of een bedrijf dat opereert in een nichemarkt.

Er moet wel, naast de DGA, voldoende technische kennis in huis achterblijven. Liefst in de vierkant Breda - Den Bosch - Venlo - Weert.
Daarnaast is de ondernemer beschikbaar om project matig binnen een bestaande onderneming iets op te zetten en deze mede te ondersteunen en te managen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29