laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONLINE COMMUNICATIEBUREAU

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60769 09-03-2015 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een volwassen, kwalitatief hoogwaardig marketing-/communicatiebureau, actief op het gebied van merkstrategie, activatie en communicatie.

Het betreffende bureau is in 2014 overgenomen door de huidige ondernemer. De ondernemer is een vrijdenkend en grensverleggend persoon die samen met een enthousiast, jong creatief team en haar klantrelaties een duurzaam resultaat creëert voor de onderneming. Hij heeft een bewezen track record in strategische verandertrajecten binnen de foodsector.

Op basis van een strategische visie en het verbinden van mensen laat hij merken groeien en boekt daarmee spraakmakende resultaten. De klantrelaties zijn veelal gerenommeerde A-merken binnen de FMCG. Samen met de klantrelaties gaat het team op zoek naar onderscheidend vermogen als basis voor communicatie & activatie van de merkbeleving. De ambitie van de onderneming is om zich te positioneren als een full-service bureau. Daartoe wil ze haar dienstverlening verbreden met online activiteiten.

Profiel gezocht bedrijf
Ter uitbereiding van haar activiteiten is onze opdrachtgever op zoek naar een online marketing-/communicatiebureau die aansluit bij de genoemde klanten (food/FMCG) en waar de huidige ondernemer(s) de wens hebben om, wellicht gezamenlijk, hun bedrijf naar een full-service concept voor dit soort gerenommeerde klanten te ontwikkelen. Daarbij moet een stevige online creatieve kennis en een adviespositie bij klanten reeds aanwezig zijn.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29