laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UITZENDBUREAU IN PRODUCTIE EN LOGISTIEK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60747 04-03-2015 Dienstverlening Uitzendbureaus, detachering
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Betreft:
De overname van een uitzendbureau, actief op het gebied van uitzenden van tijdelijke werknemers.

Motieven en achtergrond koper
De koper is een bestaand uitzendbureau met meerdere activiteiten (uitzenden, detacheren, payroll en contracting) en actief in meerdere landen in de EU. Deze strategische partij heeft een duidelijke groeistrategie voor ogen waarvan groei door overname onderdeel uitmaakt.
De onderneming heeft ervaring met overnames en implementatie van overgenomen klanten, personeel en cultuur in de eigen organisatie.

Profiel overnamekandidaat
De onderneming die gezocht wordt betreft een uitzendbureau dat zich voornamelijk richt op het uitzenden van internationale uitzendkrachten in productie en logistiek, zowel food als non-food.
Doordat de kopende partij reeds ABU-lid is, is een dergelijk lidmaatschap niet van belang. NEN-certificering wordt wel als voorwaarde gesteld.

Werknemers
Het aantal uitzendkrachten bevindt zich tussen de 70 en de 150 (uitgedrukt in FTE) dan wel het aantal uitzenduren bevindt zich tussen de 130.000 en de 270.000 uren op jaarbasis. Zoals eerder aangegeven gaat de voorkeur uit naar internationale uitzendkrachten (Poolse mensen is een pré).

Locatie
De standplaats van de onderneming dient zich bij voorkeur in Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Gelderland of Noord-Limburg te bevinden. De locatie van de over te nemen partij zal in stand gehouden worden en mede aangestuurd worden vanuit het hoofdkantoor.

Opmerkingen
De koper heeft een duidelijk profiel voor ogen. Indien de overnamekandidaat hieraan voldoet, kan en wil de koper snel schakelen. Deze acquisitie heeft dan ook de volle aandacht. Middelen ten behoeve van de overname zijn beschikbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29