laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MAAK-INDUSTRIE, PRODUCTIE OF GROOTHANDEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60674 19-02-2015 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Meer dan € 5.000.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.

omschrijving

Klantgericht (internationaal) ervaren ondernemer met visie en drive zoekt een bedrijf in de (duurzame) maak-industrie, productie of groothandel met technische dienstverleningsfunctie ter overname.

Producten zijn onderscheidend, bieden innovatieve klant specifieke oplossingen en worden internationaal vermarkt aan B2B klanten of hebben de potentie daartoe. De organisatie staat aan het begin van een sterke groeifase of is al geruime tijd volwassen en moet gerevitaliseerd of geprofessionaliseerd worden om de volgende groeifase succesvol te kunnen realiseren.

Gedreven en ter zake kundige medewerkers zoeken naar nieuwe uitdagingen, vernieuwing en verbetering. Het innovatief vermogen is in potentie aanwezig maar kan bij betere, creatievere inzet de waarde van de organisatie voor alle stakeholders significant verhogen.

De persoon
Een doelgerichte, analytisch sterke en besluitvaardige leider, die doortastend problemen aanpakt en oplost met oog voor de kwaliteiten van de mensen binnen de organisatie. Vanuit een strategische visie wordt samen met het team een koers uitgezet en het stappenplan binnen de tijd en het budget uitgevoerd. Succes wordt gevierd en mindere momenten vormen de motivatie voor verder verbetering.

Werkervaring en opleiding
Brede internationale management ervaring in onder meer technology, productie, supply chain, zakelijke dienstverlening met functionele accenten als account- en performance management, procesverbetering, leiderschapsontwikkeling, finance, ICT en HRM. Kenmerkend is het leggen of herstellen van een gedegen basis voor verdere ontwikkeling van de organisatie door het activeren van verborgen denk- en werkkracht.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29