laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HANDELSONDERNEMING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59945 16-10-2014 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk - - - N.v.t.

omschrijving

Ervaren manager/ondernemer zoekt ter (gedeeltelijk/geleidelijke) overname een handelsonderneming, eventueel aangevuld met - of ruimte biedend voor - een servicecomponent. De gebruiks- en verbruiksgoederen vinden hun toepassing (vooral) in de zorg. Producten kunnen door de firma zelf geproduceerd, geassembleerd en/of extern ingekocht worden.

Persoonlijk profiel
Huidige activiteiten:
Ondernemer die net zijn belang in een servicegerichte onderneming heeft verkocht. Na afronding, de focus nu op het adviseren van ondernemingen met als einddoel het overnemen of inkopen in een MKB-onderneming.

Werkervaring:
Twintig jaar ervaring als commercieel eindverantwoordelijke, nationaal en internationaal, in een tweetal managementteams. Verantwoordelijk voor omzet en resultaat en het ontwikkelen en uitzetten van nieuwe strategieën. Coach, inspirator en waar nodig het bijsturen/corrigeren van teamleden.
Diverse teams aangestuurd tot aan 40 fte, waaronder salesteams, marketingafdelingen, klantenservice en buitenlandse vestigingen. Betrokken bij diverse acquisities, zowel bij de opzet en uitvoering ervan, alsook de integratie en/of aansturing nadien. Bij de laatste werkgever ook deel uitmakend van de RvC.

Opleiding
• HEAO Commerciële Economie met Internationale Marketing als afstudeerrichting.
• Aanvullende opleidingen/trainingen op het gebied van (sales) management, productontwikkeling en commerciële vaardigheden.
• Talen: Engels (uitstekend), Duits (uitstekend), Frans (goed).

Specialiteit:
Breed georiënteerd en commercieel ingestelde teamplayer. Bewezen succesvol met diverse verkoopstrategieën; van (internationale) relatieverkoop tot aan proactieve direct sales. Uitgebreide ervaring op het gebied van productsales en dienstverlening. Diverse veranderprocessen aangestuurd, onder andere na overnames. Sterk met cijfers en concepten.
Aandacht en ruimte voor andermans ideeën en sturend op zelfinitiatief. Pragmatisch met duidelijke spelregels. Empatisch, zowel in het aansturen van een team als in het opbouwen en beheren van relaties. Focus op teamprestatie en integriteit.

Overig:
Doelmarkten van de onderneming zijn onder andere de thuiszorg, medische praktijken, verpleeginstellingen en ziekenhuizen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29