laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ADVIES- EN ADMINISTRATIEKANTOOR PARTICIPATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59882 06-10-2014 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 € 50.000 - € 100.000 - - - N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een tandem van twee ervaren ondernemers, die actief zijn op het gebied van bedrijfsadvisering en bedrijfsovername. Het duo heeft een sterke commerciële en financiële signatuur en een hand’s-on instelling en heeft interesse in financieel administratief innovatie management.

Cliënt is op zoek naar een gedeeltelijke (dan wel stapsgewijs gehele) overname van een bedrijf, waarmee de eigen bedrijfsadvies en overnameactiviteiten kunnen worden gecombineerd. Binnen het gezochte bedrijf zal de financiële en bedrijfsadvies praktijk kruisbestuivend moeten werken op de administratieactiviteiten.

Verder is het de strategie dat de toekomstige organisatie kan functioneren als portal voor het sourcen en realiseren van ‘gestapelde financiering’ ten behoeve van het MKB. Met voorkeur zou men willen participeren in een onderneming met een locatie in het gebied Groot Rotterdam.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29